Hoe ga je om met vergrijzing van je personeel? Hoe anticipeer je op een goede personele bezetting en voldoende instroom van arbeidskrachten? Wat kun je als ondernemer doen als straks het chauffeurstekort weer terugkomt?

Deze en andere vragen over personeelsbeleid stonden centraal tijdens het webinar van Nieuwsblad Transport in samenwerking met het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). Tevens kwamen diverse transportondernemers aan het woord. Zij vertelden hoe zij met deze problematiek omgaan. Dit webinar vond plaats op vrijdag 15 mei om 11.00 uur.

Video

Sprekers:

  • Jan de Koeijer, Kotra Logistics
  • Jan-Willem van der Voorden, Zuidwest Logistiek
  • Peter Lanza, sectoradviseur STL
  • Lutze van der Ploeg, manager Werk STL
  • Anke Schilderink, adviseur Mobiliteit STL

Presentatie:

  • Tom van Gurp, redacteur Nieuwsblad Transport