De activiteiten van A.v. Overveld worden voortgezet binnen de Benelux-operatie van Jan de Rijk, dat zijn hoofdkantoor in het nabijgelegen Roosendaal heeft. De chauffeurs, trekkers en trailers gaan mee over naar de nieuwe eigenaar.

‘Met de overname van deze activiteiten onderstrepen we onze verdere groei-ambities voor distributie binnen de Benelux’, aldus het bedrijf in een toelichting. Door de transactie ‘ontstaat een uitgebreider netwerk waarvan de klanten na de deal onmiddellijk gebruik kunnen maken’.

Tekst loopt door onder foto.

A. van Overveld Transport is aanbieder van transportdiensten in het distributievervoer, zowel voor deelladingen als full-truckloads, Ze rijden lokaal, regionaal, nationaal én in België, voornamelijk in dagritten. Volgens de website van het overgenomen bedrijf werken er ongeveer dertien personeelsleden.

Jan de Rijk

Jan de Rijk Logistics verzorgt wegtransport- en intermodale diensten, contractlogistiek en retaildistributie. Het bedrijf beschikt over een vloot van meer dan duizend voertuigen, meer dan 130.000 vierkante meter aan warehouses. Het heeft 27 vestigingen in 14 landen en een personeelsbestand van veertienhonderd medewerkers.