Dat blijkt uit de jaarcijfers over 2018 die de houdstermaatschappij van Versteijnen, Logimorph Investments, onlangs bij de Kamer van Koophandel heeft gedeponeerd.

De holding, waarin alle activiteiten van Versteijnen Logistics, Hermanos Versteijnen in Hongarije en IDS in Utrecht zijn geconsolideerd, bereikte vorig jaar een bedrijfsresultaat voor belastingen van ruim 2 miljoen euro tegen 1,62 miljoen euro het jaar ervoor. Door het betere resultaat steeg het groepsvermogen van 10,7 naar 11,1 miljoen euro.

Buitenland

Uit de cijfers blijkt verder dat de Versteijnen Groep meer dan de helft van de omzet (27 miljoen euro) tegenwoordig uit het buitenland haalt. In 2017 werd dat nog door de thuismarkt in Nederland geleverd.  De logistiek dienstverlener uit Tilburg telde vorig jaar rond de 260 medewerkers, van wie 199 in Nederland, blijkt uit de jaarrekening.