De kwartaalcijfers van de Franse logistieke dienstverlener in vervoer en opslag van gekoelde en ingevroren producten worden door de onderneming keurig gecorrigeerd voor de effecten van acquisities. Zonder een aantal kleine overnames zou de omzet in het tweede kwartaal met 5,7% zijn toegenomen in vergelijking met hetzelfde tijdvak vorig jaar.

De halfjaaromzet zou met 4% zijn gegroeid, in plaats van met 7%. De verhoudingsgewijs sterke groei in het tweede kwartaal is ook te danken aan het feit dat Pasen dit jaar laat was.

Netko

In Frankrijk nam de kwartaalomzet 7,6% toe tot 511 miljoen euro. De internationale omzet steeg 13,3% tot 217 miljoen euro. Stef nam in maart onder meer het Nederlandse Netko over, dat in het tweede kwartaal 3,3 miljoen euro omzet binnenbracht. In Italië werd Marconi overgenomen, goed voor een kwartaalomzet van 15,7 miljoen euro.