Tot dusver verzorgde BPC zijn wegtransport zelf, onder de naam Bart’s Logistics. Het bedrijf heeft besloten om deze logistieke taken uit te besteden aan Farm Trans, die daarmee onder meer zijn Belgische activiteiten versterkt.

Volume

Farm Trans is al vertegenwoordigd in de Benelux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Oost Europa. Door de toevoeging van de activiteiten van Bart’s Logistics, diens werknemers en het materieel wordt de dekkingsgraad van de Brabantse vervoerder opnieuw versterkt en vergroot het bedrijf zijn vervoerde volume met ruim driehonderdduizend ton per jaar.

Het is al de tweede overname in korte tijd in het agf-transport. Zaterdag werd bekend dat AB Texel de Belgische vervoerder Transport Impens overneemt. In beide gevallen is niet bekendgemaakt welk bedrag is betaald.

Lees ook: Nieuwe overname voor AB Texel: Transport Impens