Zij kwamen er met de schrik vanaf. Het incident vond plaats op vrijdag 28 december. Een vrachtwagen wilde lading lossen bij een naastgelegen apotheek. Enkele rolcontainers van de Jumbo-supermarkt stonden in de weg, waardoor de chauffeur er een eerste keer, mogelijk per ongeluk, tegenaan rijdt.

Discussie

Meteen na het incident komt personeel van de supermarkt naar buiten en gaat in discussie met de chauffeur. Dat gesprek liep waarschijnlijk niet naar tevredenheid van de vrachtwagenbestuurder. Hij stapt namelijk weer terug in zijn voertuig. Maar in plaats van vooruit, rijdt hij achteruit, waar nog steeds rolcontainers staan. Alleen deze keer bevinden zich daar enkele personeelsleden. Zij blijven desondanks ongedeerd.

Het management van de supermarkt in de Sittardse wijk Limbrichterveld is dusdanig geïrriteerd door het incident, dat ze beelden hiervan op Facebook hebben geplaatst. Daarmee hopen ze de chauffeur op te kunnen sporen. De Telegraaf stuitte op de video en maakte er een item van:

Bekijk de video van De Telegraaf.