De medewerkers van Hilton Service gaan mee over naar de nieuwe eigenaar. De activiteiten van Hilton worden voortaan onder de naam Fox Global Express uitgevoerd.

Met de overname hoopt de Rotterdamse logistiek dienstverlener zijn positie in het regionale transport te versterken. ‘Deze stap vormt een mooie bijdrage aan onze groeidoelstellingen. Het is een perfecte aanvulling op onze huidige transportactiviteiten’, licht Fox-topman Norman de Vos toe.

Omzet

Fox Global is opgericht in 2005 en breidt de afgelopen jaren haar logistieke dienstverlening sterk uit. Zo is het bedrijf in de loop der jaren geëvolueerd van een traditionele expediteur naar een internationaal georiënteerde logistiek dienstverlener. Vorig jaar werd een omzet van 25 miljoen euro gerealiseerd.

Het biedt naast de eigen transportmogelijkheden ook services op het gebied van import en export van luchtvracht en zeevracht, douanezaken, warehousing, orderpicking en e-commerce fullfilmentdiensten.

China

Fox heeft inmiddels ongeveer honderd medewerkers in dienst en opereert vanuit diverse locaties in Nederland, China en Bangladesh. Tevens heeft het vijfduizend vierkante meter aan magazijnruimte in Rotterdam en Hoofddorp.