Het fonds werkt bij de kapitaalronde samen met partijen uit de technologie- en logistieke sector. Ook bestaande aandeelhouders storten bij, waaronder Hebo Investments, de investeringstak van transportbedrijf H&S Group. Dat meldt het FD.

Investeringskapitaal

Het investeringskapitaal wordt ingezet om de onderneming te laten groeien in de Benelux en Duitsland. Dahan wordt adviseur bij het bedrijf, naast Walther Ploos van Amstel, lector citylogistiek aan de Hogeschool van Amsterdam, Peter Sierat, voormalig directeur Transport en Logistiek Nederland en oud-TNT’er Willem Prinsen.

Quicargo is een online platform dat lading en lege vrachtwagens aan elkaar koppelt om zo lege kilometers te verminderen. De dienst vraagt daarbij een percentage over de ritprijs. Quicargo is in Nederland van start gegaan in september 2017.