De Turkse logistieke dienstverlener Ekol ruimt een deel van zijn magazijnruimte in het Poolse Poznan in voor de Britse kledingketen Regatta.


Regatta biedt kleding en uitrusting aan voor activiteiten buitenshuis. In Poznan verzorgt Ekol voor dit merk opslag, orderpicking en distributie. Het gaat om 650.000 colli per jaar. Er is voor Regatta 2.000 vierkante meter ruimte beschikbaar.

Ekol werkt voor opdrachtgevers uit een reeks sectoren, waaronder de autoindustrie en kleding. De textielbranche stelt steeds hogere logistieke eisen wegens de snelle wisseling van collecties. In Polen heeft Ekol vestigingen in Warschau, Poznan, Sosnowiec, Lodz, Wroclaw en Tychy.

Het bedrijf werkt aan een Europa-omspannend netwerk en biedt nu onder meer doorverbindingen aan naar Turkije, Polen, Iran, Griekenland, Bulgarije, Roemenië en Israel.