Een doorstart van het onlangs failliet verklaarde Heijboer Etten-Leur BV lijkt er niet te komen. Diverse klanten zijn afgehaakt en gesprekken met geïnteresseerde partijen liepen op niets uit.


Dat meldt curator René Hofland aan dagblad BN/De Stem. Heijboer Etten-Leur ging enkele weken geleden failliet, nadat bijna twee jaar geleden ook al sprake was van een gedwongen bedrijfseinde. Toen vond korte tijd later een doorstart plaats. Dat er nieuw vervolg komt voor Heijboer lijkt onwaarschijnlijk.

Na het faillissement zijn diverse Engelse klanten afgehaakt. Ook heeft een deel van het personeelsbestand elders al emplooi gevonden. Het pand aan de Tussendonk in de Brabantse stad wordt waarschijnlijk binnenkort verkocht, evenals het wagenpark van het bedrijf. De curator bekijkt na de jaarwisseling wanneer de bedrijfsonderdelen in de verkoop gaan.

De afgelopen tijd zijn met diverse partijen gesprekken gevoerd over een doorstart. Tot concrete afspraken is het echter niet gekomen. Gelukkig is er veel interesse voor de 85 chauffeurs. Niet verrassend, gezien het grote tekort aan goede truckers.