Voor de Poolse modewebwinkel LPP heeft Arvato SCM Solutions in Stryków bij Lodz een distributiecentrum van 30.000 vierkante meter in gebruik genomen.


Arvato gaat hier de aflevering bij winkels en consumenten verzorgen van merken als Reserved, Mohito, House en Sinsay in Polen zelf en verder in Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Hongarije, de Baltische Staten en het Verenigd Koninkrijk.

De logistieke dienstverlener heeft de mogelijkheid zijn vestiging in Stryków uit te breiden tot 60.000 vierkante meter. Vooreerst denkt Arvato jaarllijks ruim tien miljoen pakketten te distribueren, waarvoor vijfhonderd nieuwe medewerkers worden ingezet.

Voor de omgeving van Lodz, in het logistieke park Segro, is gekozen wegens de centrale ligging in Polen, die snelle aflevering bij klanten thuis mogelijk maakt. In Stryków zorgt Arvato voor opslag, verpakking, verzending per koerier, inontvangstname van retouren, etikettering en kwaliteitscontrole van kleding, schoenen, tassen en andere accessoires.