Alleen buiten de stad maakt de kraan gebruik van een dieselmotor. De hybride kraan is SK487-AT3 City Boy gedoopt. De onderwagen wordt elektrisch aangedreven en is voorzien van een lithium-ion-accu. Op de hijslocatie kan de kraan op het plaatselijke stroomnet worden aangesloten.

Op de snelweg schakelt de kraan over op een kleine dieselmotor om een snelheid van tachtig kilometer per uur te kunnen halen. De hybride uitrusting vermindert de capaciteit van de kraan tijdens de hijsklus niet. De kraan kan tot dertig meter hoogte uitschuiven en de giek kan een lengte krijgen van veertig meter, waarmee op de punt 1,7 ton aan lasten kan worden getild.

De onderwagen is drie-assig en heeft een breedte van slechts 2,5 meter. Daardoor kan ook op smalle wegen en in drukke binnensteden goed worden gemanoeuvreerd. De cabine kan zowel dienstdoen als truckcabine, als kraan- en als liftcabine.