De A4 van Den Haag naar Rotterdam is bij Delft de komende uren nog dicht vanwege een brandende vrachtwagen. Het blussen van de brand verloopt volgens Rijkswaterstaat moeizaam.


De wegbeheerder hoopt dat de problemen rond 15.00 uur voorbij zijn. Als dat mogelijk is, wordt geprobeerd een rijstrook vrij te maken. De ANWB adviseert verkeer met de bestemming Rotterdam in de tussentijd bij Ypenburg voor de A13 en de A20 te kiezen.

De brand brak woensdagochtend uit. Op de snelweg was het elders ook al raak. Door een botsing op de A4 van Den Haag naar Amsterdam waarbij volgens de politie vier voertuigen betrokken waren, moesten meerdere rijstroken tussen knooppunt Badhoevedorp en de afrit Amsterdam-Sloten worden afgesloten. De afgesloten rijstroken werden volgens de VerkeersInformatieDienst rond 09.45 uur weer vrijgegeven.