Pantos Logistics, de Europese distributeur van elektronica van LG, betrekt in Tilburg een distributiecentrum van 90.000 vierkante meter.


Het pand verrijst op bedrijventerrein Vossenberg-West II en wordt ontwikkeld door Prologis. Aannemer is bouwbedrijf Sprangers uit Breda. Prologis kocht dit voorjaar vijftien hectare grond van de gemeente Tilburg. Daarvan worden negen hectare bebouwd.

Pantos is een Zuid-Koreaans logistiek bedrijf waarin elektronicaproducent LG (Lucky Goldstar) sinds het voorjaar van 2016 een meerderheid heeft. Pantos heeft ook vestigingen in Rotterdam, Breda, Oosterhout en op Schiphol. Een reden om zich in Tilburg te vestigen is de aanwezigheid van een binnenvaart- en spoorterminal, waarheen goederen uit onder meer het Verenigd Koninkrijk en Polen kunnen worden aangevoerd.