Nijhof-Wassink is in het vervoer van diervoeder een samenwerking aangegaan met Holger Focke, een vervoerder in Lähden in het Nedersaksische Emsland.


Holger Focke gaat voor Nijhof-Wassink Feed Logistics rijden. Dit bedrijfsonderdeel van Nijhof-Wassink is actief in Nederland, België, Duitsland, Polen en Hongarije.

Transportbedrijf Holger Focke uit Lähden is een bekende lokale Duitse transportonderneming voor diervoederproducten. Een sterke regionale vervoerder die dicht bij haar klanten staat. ‘Dit past zeer goed bij onze werkwijze en hoe we met onze klanten willen omgaan. Met de kennis van de lokale markt en de transportcapaciteiten van Holger Focke breidt onze Feed Logistics Divisie zowel regionaal als internationaal verder uit. Nijhof-Wassink beschikt over een groot transportnetwerk voor mengvoeders en grondstoffen in Nederland alsmede in België, Duitsland, Hongarije, Polen en de grensgebieden daaromheen’, aldus Martin Schoemaker, general manager Feed Logistics bij Nijhof-Wassink.