Directeur-eigenaar Gijs van Doesburg heeft per 1 juli 2017 Harco Burgers aangesteld als nieuwe operationeel directeur. Burgers wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.


Een logische stap van de 64-jarige Van Doesburg, die voorlopig zeker nog niet uit beeld zal verdwijnen bij de logistiek dienstverlener. Nadat hij veertig jaar geleden het familiebedrijf overnam van zijn ouders, vindt hij het nu tijd om de dagelijkse leiding van het bedrijf over te dragen.

Harco Burgers (51), al meer dan 25 jaar werkzaam in de logistieke sector, gaat er samen met de rest van het management en medewerkers voor zorgen dat de groeiende lijn die het succesvolle transportbedrijf door de jaren heeft meegemaakt, verder wordt uitgebreid. ‘Het is zeker niet de bedoeling om zaken te gaan veranderen, maar voort te borduren op de expansie en kwalitatieve dienstverlening die dit professionele familiebedrijf groot hebben gebracht. Daarbij maken we zorgvuldig gebruik van de innovatieve mogelijkheden van deze tijd en gaan we de pijlers waar het bedrijf groot op is geworden nog meer optimaliseren en professionaliseren. De goede, bestaande succesformule nog beter en completer maken voor de toekomst’, aldus Burgers.

Gijs van Doesburg blijft als DGA nauw betrokken bij het bedrijf. Nu de dagelijkse leiding wordt overgedragen, zal hij zich primair richten op het beheer van het vastgoed en de inkoop van transportmiddelen. Ook zal hij de vaste relaties niet uit het oog verliezen. Van Doesburg: ‘Belangrijke speerpunten van ons fantastische familiebedrijf zijn de persoonlijke benadering en de directe contactlijnen met onze businesspartners en opdrachtgevers.’

In de tweede helft van dit jaar realiseert Van Doesburg een gefaseerde uitbreiding van het bedrijfsterrein. Met de bouw van een nieuwe innovatieve werkplaats wordt de afdeling onderhoud verder geprofessionaliseerd. Ook wordt op korte termijn de warehouse-capaciteit met een fors aantal vierkante meters uitgebreid.