Leen Menken Foodservice Logistics verzorgt sinds kort de logistiek voor Naturalicious, een producent van verse sappen en zelf verbouwde groente en fruit.


Het werk voor Naturalicious is ondergebracht bij het distributiecentrum van Menken in Zoetermeer. De dienstverlener moet zijn nieuwe klant een landelijk dekkend netwerk bieden voor distributie op winkel- en huisniveau.

Naturalicious produceert pure, koud geperste sappen, groente en fruit en verspreidt die onder het motto ‘from farm to fridge’. Klanten zijn onder meer exclusieve groentewinkels, sportclubs, bedrijfsrestaurants en de op internet winkelende consument thuis.

Het bedrijf is ook actief in het Verenigd Koninkrijk, Griekenland en Frankrijk. In Amsterdam heeft het een eigen winkel. Eigen winkels zijn er ook in Londen.

Menken heeft als klanten onder andere Délifrance, Sodexo, HelloFresh, Taco Mundo, Willem & Drees en de Vegetarische Slager.