Lubbers Logistics Group neemt van Wagenborg Nedlift de divisie speciaal wegtransport over. De overname moet op 1 juli een feit zijn.


Lubbers is een logistiek dienstverlener aan de olie- en gassector en denkt door de acquisitie van het speciale wegvervoer van Wagenborg Nedlift zijn positie in die markt te versterken.

Alle personeel en materieel van de Nedlift-divisie gaan over naar Lubbers. Wagenborg Nedlift, een onderdeel van rederij, stuwadoor en logistiek dienstverlener aan de industrie Royal Wagenborg, gaat zich nu richten op wat het als zijn kernactiviteit beschouwt, namelijk hijswerk, zwaar transport en montage.

Lubbers Logistics Group, in 1929 opgericht, heeft dertien vestigingen in acht Europese landen. Het bedrijf verzorgt transporten voor de energiesector, waaronder de verhuizing van boortorens van de ene naar de andere winningslocatie.