In 2006 verwerkte TNT Express 1,5 miljoen ton goederen en post in Rusland. Het goederenvolume binnen Rusland steeg met 40%, terwijl de internationale volumes een stijging van 20% vertoonden. De leveringen binnen Rusland zelf maken 40% uit van de totale verrichtingen, terwijl de internationale zendingen goed zijn voor 60%.