Naar verwachting zullen de activiteiten vanaf oktober worden overgeheveld naar Den Bosch, waar ID Logistics een nieuw vrachtcentrum opent. Dat zal werk bieden aan 55 medewerkers.

Bevoorrading

Het distributiecentrum van Intratuin in Venlo beslaat 70.000 vierkante meter en was gevestigd in de oude veilingloodsen (Fresh Park). Van hieruit bevoorraadt Intratuin de zeventig vestigingen in Nederland en de vestigingen in België en Duitsland. Wat er met het pand en het personeel van Intratuin in Venlo gaat gebeuren, is nog niet duidelijk.

Aannemer Heembouw bouwt momenteel op bedrijventerrein De Rietvelden in Den Bosch in opdracht van vastgoedbedrijf WDP een nieuw dc van 55.000 vierkante meter. Daarvan wordt rond de helft (23.000 vierkante meter) afgenomen door ID Logistics voor de opslag en distributie van Intratuin. De andere huurders zijn Sanitairwinkel.nl en Spierings Smart Logistics.

ID Logistics beschikt mondiaal over 5,5 miljoen vierkante meter aan loodsoppervlakte. In Nederland is de logistiek dienstverlener sinds vorig jaar actief voor Mediamarkt.