De nieuwe eigenaren zetten de activiteiten voort onder de naam TTS Warehousing. Dit vanwege de goede naam die TTS heeft in de markt. Het gaat om dertigduizend vierkante meter vloeroppervlak, verdeeld over zes vestigingen.

Reden voor de verkoop is dat TransHeroes | Smart Logistics Group, het moederbedrijf van TTS, zich wil focussen op andere activiteiten: expeditie en douane. De deal heeft officieel zijn beslag gekregen op 1 april.

Minder raakvlak

TransHeroes-topman Edwin Asveld zegt hierover: ‘De afgelopen jaren hebben wij flink geïnvesteerd in onze warehousing-tak. We merkten echter dat deze activiteiten steeds minder raakvlak hadden met de andere, sterk groeiende activiteiten binnen onze groep.’

Hij vervolgt: ‘Wij willen ons echt 100% focussen op onze specialisaties: wegtransport, lucht- en zeevracht. Daarbij vragen onze sterk groeiende douane-activiteiten steeds meer aandacht. De activiteiten van een warehouse-dienstverlener sluiten naar onze mening in de basis ook beter aan bij een transporteur dan bij een expediteur.’

De gebroeders Leverink hebben al een warehouse-afdeling, onder de vlag van Leverink Transport. Zowel TTS als Leverink zijn gevestigd in Rijssen.

Bron foto: TTS Quality Logistics