In de regio Amsterdam heeft DHL Express al een Service Center op de luchthaven Schiphol, maar gezien de groei in internationale expreszendingen in deze regio was uitbreiding van de capaciteit nodig. Vanuit Hoofddorp worden alle routes verzorgd in de omgeving van Haarlem en het gebied boven het Noorzeekanaal, inclusief Texel. Ruim 50 medewerkers verhuizen van de vestiging op Schiphol naar Hoofddorp.

Snelwegen

De goede verbindingen met de A4, de A5 en de direct daarop aansluitende snelwegen, maken Hoofddorp een belangrijke locatie voor de logistieke markt. Korte afstanden naar de luchthaven en ook naar de havens van Amsterdam en Rotterdam maken dit project aantrekkelijk.

De bouw van alle units 1 t/m 6 van Segro Park Amsterdam Airport is inmiddels afgerond. Dit zijn kleinere units van tussen de vijftienhonderd en vijfduizend vierkante meter. Eén unit is inmiddels verhuurd aan API Foils.

Daarnaast start op korte termijn de bouw van LC 2 en LC 3 van elk ongeveer tienduizend vierkante meter. Ook zal Segro op korte termijn beginnen met de ontwikkeling van een nieuw logistiek complex van circa 43.500 vierkante meter op het onlangs aangekochte perceel op bedrijventerrein De Blakt in Venray.