Een van de drie projecten bevindt zich in Veghel. Daar werd de bestaande strategische FMCG-campus voor Kuehne + Nagel gefaseerd herontwikkeld naar een nieuw distributiecentrum van in totaal circa vijftigduizend vierkante meter, gelegen aan de Kennedylaan en Marshallweg.

Deze herontwikkeling zorgde voor een optimalisatie van de bestaande grondoppervlakte via de creatie van dertigduizend bijkomende paletplaatsen. Voor Kuehne + Nagel is de locatie in Veghel de grootste site in Nederland. Het is zelfs de grootste in Europa (inclusief de hoogbouw) als het gaat om opslag van droge voedingsmiddelen.

Distributiecentrum Tiel

Ook werd de oppervlakte van het bestaande distributiecentrum in Tiel, dat is verhuurd aan Kuehne + Nagel op basis van een meerjarig contract, in oppervlakte verdubbeld tot zestigduizend vierkante meter. De nieuw ontwikkelde ruimte is gedeeltelijk voorverhuurd aan K+N.

Tenslotte werd op het Prisma-bedrijvenpark in Bleiswijk een nieuwbouwproject gelanceerd voor Konings-Zuivel. De nieuwe klant huurt het pand, met een oppervlakte van achtduizend vierkante meter, op basis van een langetermijncontract van tien jaar.