De vestiging op het bedrijvenpark aan de A18 werd in 2015 geopend, maar is nu al duidelijk te klein geworden. Eigenlijk was pas voor over een jaar of wat op uitbreiding gerekend, maar een grote klant van Rabelink werd intussen overgenomen, waardoor het vervoersvolume dat deze klant bij het bedrijf aanbood sterk toenam.

Dit luxeprobleem kon snel worden opgelost. De gemeente Doetinchem stemde vrij vlot in met uitbreiding op basis van een eerder daartoe overeengekomen optie op extra grond. De Duitse logistieke groep Huettemann, eigenaar van Rabelink, stemde ook toe. Daarna konden de plannen versneld worden uitgevoerd.

In Wehl wordt het grondgebied van Rabelink uitgebreid van ruim 27.000 meter naar 44.000 vierkante meter. Er komen extra parkeerplaatsen. De crossdockhal wordt vergroot van 4000 naar 6300 vierkante meter. Er komen 26 laad- en losplaatsen bij. Tevens wordt een extra warehouse gebouwd voor langgoed, met een oppervlakte van 4800 vierkante meter.

Hieronder een schets van het vernieuwde pand: