Op 14 september vindt het Congres Logistiek Vastgoed plaats. Deze vastgoedmarkt ziet grote ontwikkelingen en warehouses worden steeds groter, wat betekent dit voor u?


Het jaar 2016 is een zeer succesvol jaar geweest voor logistiek vastgoed. Een recordaantal bedrijven heeft gekozen voor nieuwbouw of een nieuwe locatie. Nieuwsblad Transport organiseert het Congres Logistiek Vastgoed, tijdens dit congres krijgt u inzicht in de verschillende aspecten die van belang zijn bij het kiezen voor logistiek vastgoed.

Meer dan stenen
Bij logistiek vastgoed denken veel mensen aan stenen, dat klopt natuurlijk, maar minstens net zo belangrijk zijn zaken als arbeidsmarkt, vestigingsklimaat en inrichting. Tijdens het Congres Logistiek Vastgoed krijgt u een compleet beeld van alle van belang zijnde onderwerpen, zoals:
– de ontwikkelingen in de markt van logistiek vastgoed;
– hoe uw organisatie kunt profiteren van de groei in logistiek vastgoed;
– de verschillende logistieke hotspots;
– hoe u personeel kan binden aan uw locatie;
– de optimale inrichting van uw magazijn.

Bezoek brouwerij Heineken
Onderdeel van het programma is een bezoek aan brouwerij Heineken. Dit bezoek vindt plaats voorafgaand aan het congres van 10.00 uur tot 12.30 uur. U krijgt een goed beeld van het logistieke proces in een brouwerij. Natuurlijk is daarbij ook ruim aandacht voor het belang van vastgoed, vestigingslocatie en personeel.

Voor wie?
Dit congres is exclusief gericht op de transport & logistiek. Aan het congres nemen circa honderd managers, directeuren en logistiek professionals deel: vervoerder, logistiek dienstverleners, expediteurs, verladers en andere stakeholders.

Let op, tot 14 augustus geldt een aantrekkelijke vroegboekkorting! Meld u hier aan.