Deelname aan de Project Cargo Summit 2020 online is gratis voor deelnemers.

Turning crisis into opportunity

Het centrale onderwerp van de bijeenkomst is natuurlijk de huidige crisis. Internationale handel is geraakt en daarmee ook de supplychains van deze bijzondere goederensoort. Maar er zijn ook lichtpuntjes. Veel overheden geven aan door de crisis heen te investeren. Dit betekent veel geld voor infrastructuurprojecten en energietransitie, segmenten die veel projectlading te vervoeren hebben. Maar er is ook aandacht voor digitalisering: hoe kan een kraanmachinist bijvoorbeeld veilig vanuit huis werken? Meer dan 20 sprekers hebben een bijdrage gedurende de summit.

Aan de summit nemen supply chain managers van over de hele wereld deel: meer dan 75 landen.

Coronaproof vanuit ProMedia Studio

Juist in tijden van crisis is het voor een sector van groot belang met elkaar in gesprek te blijven. De coronacrisis heeft tot gevolg dat veel congressen en beurzen niet kunnen plaatsvinden. Deze bijeenkomsten zijn de smeerolie van de sector, talloze meetings en bijeenkomsten vinden er plaats. Gelukkig heeft ProMedia een professionele studio, zo blijft de sector met elkaar in gesprek.