‘Door de overname profiteren we eveneens van een trimodaal ontsloten locatie langs het Albertkanaal’, aldus het bedrijf uit Stabroek.

Albertkanaal

ADM Team Heavy Weight is een transportbedrijf met twintig jaar ervaring in vervoer van ladingen met uitzonderlijke afmetingen en gewichten. Het bedrijf is strategisch gelegen langs het Albertkanaal in Westerlo, één van de belangrijkste waterwegen in Vlaanderen.

Tevens paalt het aan de heavy ro/ro-kade, waar goederen trimodaal kunnen getransporteerd worden. ADM Team Heavy Weight stelt een twintigtal mensen te werk en beschikt over een modern en hoogtechnologisch wagenpark.

Netwerk

‘Met de overname willen we de strategische locatie van ADM Team Heavy Weight, vlakbij het Albertkanaal, benutten om de marktpositie te versterken. Ook het ruime netwerk van internationale klanten zorgt dat onze verdere internationale uitbreiding in uitzonderlijk vervoer binnen handbereik ligt. De overname past zo in het groeiplan van onze groep’, aldus de directie van Aertssen.