Naast Zwitserland zal de nieuwe standplaats de nabij gelegen markten in Duitsland, Oostenrijk en Italië bedienen en zich ook richten op het ontwikkelen van intermodale oplossingen tussen West-Europa, Zuidoost-Europa, inclusief Turkije.

Tufan Khalaji wordt directeur van het nieuwe bedrijf. Hij heeft ruim dertien jaar ervaring in rail logistics en was recent actief als Managing Director van ÖBB – Rail Cargo Operator in Wenen en als Managing Director van InterRail Services in Berlijn. Naast zijn functie bij Nunner blijft Khalaji ook actief als bestuurder van International Rail Freight Business Association (IBS).

Spoorvervoer China

‘Om onze sterke positie in het spoorvervoer met China – one belt, one road – verder uit te bouwen, willen we ons met een eigen vestiging in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) en Italië positioneren’, aldus topman Erwin Cootjans van Nunner Logistics.