Tot dusver was de Zwitserse expediteur alleen actief in het vervoer van complete wagenladingen tussen Europese, Russische en Chinese bestemmingen. De draaischijf daarvoor is Duisburg. Nu is daar dus ook groupagelading aan toegevoegd.

Zo kunnen deelladingen in het Chinese Wuhan worden gebundeld en naar Europese bestemmingen als Hamburg en de regio Poznan over het spoor worden getransporteerd. Kühne + Nagel zegt in de Chinese Volksrepubliek op zo’n vijftig plaatsen lading te kunnen laten grouperen, waaronder grote industriële centra als Shengyang, Chongqing, Chengdu en Zhengzhou.

De KN Eurasia Express, die gebruik maakt van bestaande spoordiensten van operators bij wie Kühne + Nagel capaciteit inkoopt, zoekt vooral klanten in de auto-industrie, de hoogtechnologische industrie en de modewereld.