Adverteren

Nieuwsblad Transport heeft zich ontwikkeld tot een krachtige multimediale informatiebron in transport en logistiek. Omdat informatie op diverse momenten en via verschillende media wordt aangeboden, bereikt NT iedere week weer duizenden beslissingnemers in transport en logistiek

Het transport en logistieke nieuws wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week aangeboden via een keur aan online media. Centraal daarin staat nieuwsbladtransport.nl, ondersteund door de nieuwsbrieven NT e-mail en NT Weekly. Nieuwsblad Transport, het weekblad dat op vrijdagen wordt bezorgd, zorgt voor de nodige achtergrond bij en duiding van de actualiteit. Bij iedere editie van Nieuwsblad Transport verschijnt Mainport Mail, het blad met informatie over diensten naar wereldwijde bestemmingen, binnen alle modaliteiten.

Waarom adverteren in NT
NT is het medium met het grootste bereik in transport en logistiek. Als we de contacten, via al deze media bij elkaar optellen, kunnen wij u per maand meer dan 600.000 contacten aanbieden. Ongekend groot en breed georiënteerd. Bekijk hier het lezersprofiel van Nieuwsblad Transport.

Het grootste bereik in transport en logistiek heeft u als u uw advertentie campagne breed inzet via onze online en offline media. We helpen u graag een op uw doelstellingen aansluitende campagne samen te stellen. Infosheets en tarieven kunt u hiernaast downloaden.
U kunt ook direct contact met ons opnemen via + 31 10 280 1025.

Online
Nieuwsbladtransport.nl is een zeer succesvolle website in transport en logistiek waarvan de artikelen alleen toegankelijk zijn voor abonnees. Daardoor is een vertoning van uw advertentie extra waardevol. U weet immers dat hij gezien wordt door iemand die beschikt over een grote affiniteit met transport en logistiek. Maandelijks kunt u de meest recente statistische informatie hier dowloaden.

NT Dossier
Iedere editie van Nieuwsblad Transport bevat een thema, NT Dossier. Hierin gaat de redactie van NT dieper in op ontwikkelingen binnen een onderwerp dat de sector bezighoudt. Ieder dossier wordt het hele jaar door online bijgehouden en verder uitgebouwd. Hierdoor ontstaan interessante mogelijkheden om uw bedrijf breed te profileren omdat uw bedrijf zichtbaar wordt bij onderwerpen waarin u gespecialiseerd bent. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u hiernaast downloaden.

Vacatures
Uw vacatures plaatsen in NT kan zeer grote voordelen voor u hebben. Om uw vacature een zo groot mogelijke impact te laten hebben in de markt, hebben wij speciale advertentie formaten en plaatsen wij uw vacature 4 weken in deze website. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u in de infosheets hiernaast.

Events
Nieuwsblad Transport organiseert een keur aan congressen, seminars en workshops gedurende het hele jaar. Daarnaast verschijnen er branche specifieke boeken en andere publicaties. Meer informatie kunt u hiernaast downloaden

Ons Verkoopteam
De mogelijkheden zijn zeer groot. Er is een ruime keuze en alle facetten hebben een eigen impact op de markt. Het is daarom zinvol om eens van gedachten te wisselen met een van onze account managers. U kunt het hele team hier vinden en een van de collega’s direct benaderen. U kunt ook bellen met +31 10 280 1025.

Alle informatie, formaten en tarieven kunt u in de kolom hiernaast downloaden.