Nieuwsblad Transport

Introductieaanbieding: Eerste 3 maanden met korting

Waarom Nieuwsblad Transport?

Nieuwsblad Transport is al meer dan 32 jaar de krant voor professionals in de transport en logistiek. Nieuwsblad Transport publiceert dagelijks de laatste ontwikkelingen uit de transportsector over alle modaliteiten heen. Artikelen behandelen de actualiteiten in havens, wegtransport, expeditie, zeevaart, luchtvracht, binnenvaart, supply chain management en spoorgoederenvervoer. Daarnaast gaan we in op overnames, innovatie, economie en management onderwerpen.

Nieuwsblad Transport is onderdeel van ProMedia met een redactie van 25 journalisten gespecialiseerd in transport en mobiliteit.
Haven van boven

Transportnieuws alleen bij Nieuwsblad Transport

Nieuwsblad Transport bedrijft kwaliteitsjournalistiek. Dagelijks schrijft de zevenkoppige redactie van full-time transport journalisten plus een netwerk van freelancers: nieuws, achtergrondverhalen en interviews exclusief voor Nieuwsblad Transport. Deze artikelen zijn alleen beschikbaar voor abonnees en zijn niet via andere kanalen toegankelijk.

De krant en de afvaartlijst verschijnen elke donderdag. Maandelijks besteedt de redactie extra aandacht aan een relevant thema in de transport en logistiek dat helemaal wordt uitgediept. Rondom die thema’s organiseren we ook webinars met vooraanstaande experts.

Snelweg van boven

Nieuwsbrief en webinars

Dagelijks voor de lunch ontvangen de abonnees het laatste nieuws in hun mailbox. De nieuwsbrief bevat alle nieuwskoppen van die dag. Het gaat goed met Nieuwsblad Transport, de krant heeft meer dan 220.000 unieke lezers per maand. Nieuwsblad Transport is daarmee de leidende journalistieke informatiebron voor de Nederlandse en Belgische transportmarkt en wordt gelezen door vakprofessionals van duizenden transportbedrijven en organisaties.

Het is onze missie om onze abonnees te helpen bij hun vak door het verspreiden van relevante vakinformatie.

Schip met vrachtwagen