De exacte datum van haar vertrek is niet duidelijk, maar volgens een mededeling van Maersk gebeurt dat binnen twaalf maanden.Het nieuws is extra opvallend, omdat Dybeck Happe minder dan een jaar geleden begon als financieel directeur.

Volgens de persmededeling heeft ze ‘een andere kans buiten het bedrijf geaccepteerd’. De Deense vakwebsite ShippingWatch meldt dat ze cfo wordt bij General Electric.

Vooruitgang geboekt

Maersk-topman Søren Skou zegt over haar: ‘Gedurende het laatste jaar hebben we financieel gezien vooruitgang geboekt, wat wordt geïllustreerd door de cijfers over het afgelopen kwartaal. Ik wil dan ook Carolina bedanken voor haar korte, maar productieve tijd bij A.Pl. Moller – Maersk’.

Eerder deze maand werd bekend dat coo Søren Toft vertrekt bij Maersk. Zijn nieuwe werkgever is inmiddels wel duidelijk geworden: MSC.

Lees ook: MSC bevestigt komst Toft als ceo