Project Cargo Summit combineerde een conferentie, workshops en een beurs, midden in het industriële hart van de haven van Rotterdam. Het evenement werd bezocht door professionals in projectlading uit maar liefst 44 landen, onder wie bezoekers die meer dan zestien uur vanuit de Filipijnen vlogen om het event bij te wonen.

Op de tweedaagse conferentie deelden toonaangevende bedrijven afgelopen week hun kennis en ervaringen door presentaties en praktische businesscases. Hoofdthema van de conferentie was hoe de industrie kan omgaan met de steeds groeiende dimensies van projectlading, vooral in de windindustrie.

2020

ProMedia Group kijkt al uit naar de volgende editie in september 2020. Wilt u deel uitmaken van een van het meest unieke evenementen voor projectlading ter wereld? Zorg ervoor dat u er dan bij bent!