Deze ‘Nieuw Statendam’ is nu nog in aanbouw bij de Marghera-werf van Fincantieri, vlakbij Venetië. De precieze datum van de doop, die tijdens een besloten ceremonie plaatsvindt, is volgens HAL nog niet bekend. Wel vast staat dat het nieuwe schip op 30 januari volgend jaar in Fort Lauderdale, Florida, het ruime sop kiest voor een 3-daagse ‘Girls’ Getaway’ cruise’, waarop ‘s werelds machtigste beroemdheid (volgens Forbes) meevaart.

HAL-president Orlando Ashford zegt ‘diep vereerd’ te zijn dat Winfrey de uitnodiging heeft aanvaard om het schip te dopen en de minicruise mee te maken. Het programma daarvan wordt overigens grotendeels bepaald door haar eigen blad, O, The Oprah Magazine. Volgens het ronkende persbericht is de trip bedoeld ‘om de kracht van vriendschap en de speciale band tussen vrouwen te eren’.

Deze ‘Nieuw Statendam’ is nu nog in aanbouw bij de Marghera-werf van Fincantieri, vlakbij Venetië. De precieze datum van de doop, die tijdens een besloten ceremonie plaatsvindt, is volgens HAL nog niet bekend. Wel vast staat dat het nieuwe schip op 30 januari volgend jaar in Fort Lauderdale, Florida, het ruime sop kiest voor een 3-daagse ‘Girls’ Getaway’ cruise’, waarop ‘s werelds machtigste beroemdheid (volgens Forbes) meevaart.

HAL-president Orlando Ashford zegt ‘diep vereerd’ te zijn dat Winfrey de uitnodiging heeft aanvaard om het schip te dopen en de minicruise mee te maken. Het programma daarvan wordt overigens grotendeels bepaald door haar eigen blad, O, The Oprah Magazine. Volgens het ronkende persbericht is de trip bedoeld ‘om de kracht van vriendschap en de speciale band tussen vrouwen te eren’.