Daarmee is het aantal buitenlandse kantoren naast het Nederlandse hoofdkantoor toegenomen tot zes. Eerder opende NVO Consolidation kantoren in België, Duitsland, Engeland, Ierland en Portugal. Het nieuwe kantoor gaat van start met zes mensen, die afkomstig zijn uit de lokale expeditiesector.

Volgens directeur-grootaandeelhouder Michael de Rouw is het netwerk daarmee voorlopig compleet. ‘We wilden in alle grote havens in de Le Havre – Hamburg-range zitten en dat is nu gelukt. Daarmee is de basis gelegd om uit te groeien tot de toonaangevende nvo-speler in Noordwest-Europa’, zegt hij.

Hij heeft NVO Consolidation in 2011 opgezet en inmiddels is de groep uitgegroeid tot een organisatie met zo’n tachtig werknemers. Volgens hem is sinds het beginjaar een gemiddelde jaarlijkse groei van 130% gerealiseerd. Het bedrijf houdt zich uitsluitend bezig met groupage, ofwel less then containerload (lcl) vervoer op basis van bij deepsea carriers ingekochte containercapaciteit.