De brutowinst nam toe van omgerekend 2,1 miljard euro tot 2,23 miljard euro. Het bedrijfsresultaat steeg van een half miljard euro naar 0,7 miljard euro.

DSV verhoogde de operationele marge van 5,1% tot 6,5%. Er werd een vrije kasstroom behaald van 0,65 miljard euro, zowat drie keer zoveel als de 0,24 miljard euro een jaar eerder.

De resultaten gingen in alle divisies duidelijk omhoog. De grootste winstbron waren de zee- en luchtvrachtexpeditie, met een resultaat van 430 miljoen euro (2016: 289 miljoen euro). Het wegvervoer voegde daar nog 160 miljoen euro aan toe en de contractlogistiek 66,4 miljoen euro.

De luchtvrachtexpeditie had een goed vierde kwartaal, met een volumegroei van 10%. De zeevracht liet een volumegroei van 4% zien en het wegvervoer kwam aan een groei van 5%. Voor dit jaar rekent DSV op een bedrijfsresultaat van tussen de 670 en 740 miljoen euro.