Wilt u bijdragen aan het programma van de eerste Project Cargo Summit in Rotterdam? Dit is uw kans!


Energietransitie, verschuiving van industrie en concurrentie uit andere sectoren. Drie belangrijke ontwikkelingen in de markt van projectlading die op 24 & 25 april 2018 centraal staan tijdens de eerste editie van de internationale Project Cargo Summit in Rotterdam.

Tijdens dit tweedaagse congres zullen internationaal vooraanstaande experts bezoekers voorlichten over de ontwikkelingen in de heavy lift en projectlading-markt. Daarbij wordt steeds de link gelegd: wat betekent dit voor opdrachtgevers en vervoerders?

Call for papers
Denkt u dat uw kennis, ervaring of onderzoek een bijdrage kan leveren aan dit congres? Stuur ons vóór 9 februari 2018 een beschrijving van uw werk in circa 250 woorden. De beste bijdragen worden uitgenodigd deel te nemen aan het congres.

U kunt uw voorstel indienen via deze link.