Voor de vijfde keer behoort logistiek dienstverlener TransHeroes uit Rijssen tot de genomineerden in de FD Gazellen-competitie.


De Gazellen-wedstrijd, georganiseerd door het Financieele Dagblad, onderscheidt de snelste groeiers in alle sectoren en bedrijfstakken, waaronder transport en logistiek. Een belangrijk criterium voor de onafhankelijke jury is dat de snelle groei van een bedrijf gepaard moet gaan met een gezonde bedrijfsvoering.

TransHeroes behoorde de laatste vijf jaar tot de genomineerden en hoort op 16 november in Deventer of het ook bij de prijswinnaars hoort. Dit jaar valt de onderneming voor het eerst in de categorie ‘grote bedrijven’, met een omzet van meer dan tien miljoen euro.

In 2015 werd TransHeroes, toen nog voornamelijk Oost- en Zuid-Europa-specialist, in de categorie ‘middelgroot’ al eens uitgeroepen tot regiokampioen in Overijssel. Het bedrijf heeft zich inmiddels verbreed door onder meer ook zee- en luchtvrachtexpeditie en spoedtransport aan te bieden. Een zeevrachtkantoor werd onlangs geopend in Burgh-Haamstede, op Schouwen-Duiveland.