Kuehne + Nagel voegt een aantal bestemmingen toe aan zijn spoordiensten tussen Azië en Europa. Zo wordt voortaan een dienst aangeboden tussen de Noord-Chinese stad Changchun en Hamburg.


De dienst tussen Changchun en Hamburg, waarop de Zwitserse expediteur capaciteit inkoopt, is volgens K+N vooral aantrekkelijk voor de autoindustrie.

Er komt ook een gecombineerde zee/spoordienst tussen Japan, Zuid-Korea en Europese bestemmingen. Verder voegt K+N bestemmingen in Zuidoost-Azië toe.

De expediteur verzorgt buitendien een groupagedienst voor containers tussen China en Rusland via de terminal Vorsino in Moskou. Lading wordt opgehaald in ruim vijftig industriële centra en China en kan via Moskou naar twintig bestemmingen worden getransporteerd.

Deze diensten worden aangeboden onder de naam KN Eurasia Express. Het bedrijf spreekt van een succes, omdat de doorlooptijd doorgaans veel korter is dan die van zeevracht, terwijl de kosten een stuk lager zijn dan die van luchtvracht.