Met de aanstelling van Nathalie Van Impe als hoofd Communicatie en Erwin Verstraelen als hoofd IT heeft Havenbedrijf Antwerpen zijn nieuwe managementteam compleet.


Van Impe is nu nog hoofd Communicatie bij Brussels Airport Company. Daarvoor was ze werkzaam bij General Motors. Verstraelen komt van Aveve, de grootste toeleverancier aan de Belgische land- en tuinbouw. Verstraelen is van huis uit transporteconoom en maakte eerder carrière bij IBM.

Sinds het aantreden van topman Jacques Vandermeiren als opvolger van Eddy Bruyninckx is het ‘leadership team’ van de Antwerpse haven vrijwel volledig vernieuwd. Dat telt naast Vandermeiren, vijf directeuren en vier afdelingshoofden. Voorzitter van de raad van bestuur is Marc van Peel, tevens havenschepen van de stad Antwerpen.

De namen: CEO Jacques Vandermeiren, directeur Infrastructuur Greet Bernaers, directeur Financiën Jan Adam, directeur Internationale Netwerken Luc Arnouts, directeur Nautische Operaties Rob Smeets, directeur Klantenbeheer William Demoor, chief HR-Officer Christien Van Vaerenberg, chief Corporate Affairs Guy Janssens, chief Communication & Marketing Officer Nathalie Van Impe en chief Digital & Information Officer Erwin Verstraelen.