De dienst zal twee keer per week vertrekken en varen tussen Rotterdam, Dublin en Liverpool. Evergreen heeft de service opgezet om services van en naar Engeland en Ierland efficiënter te integreren.

Evergreen zal een eigen wekelijkse en onafhankelijke shuttledienst starten en heeft daarnaast een slot-uitwisselingsafspraak met X-Press feeders opgezet op de wekelijkse afvaart naar Dublin. Onder diezelfde afspraak heeft Evergreen ook slots gereserveerd op de wekelijkse trip naar Liverpool. Deze oplossingen moeten zorgen voor betere doorvoertijden en een betere afstemming van de doorvoer van containers van Rotterdam richting het Verenigd Koninkrijk. De 698 teu grote feeder Vega Stockholm zal op 30 juli voor het eerst vanuit Rotterdam vertrekken.

Evergreen heeft ook een nieuwe dienst opgezet tussen India en het Midden-Oosten door slots te reserveren op een wekelijkse dienst die wordt beheerd door Simatech Shipping, dat meldt de Journal of Commerce (JOC).

Deze dienst doet de volgende havens aan: Jebel Ali, United Arab Emirates; Cochin, India; Colombo, Sri Lanka; Chennai, India; Colombo, Cochin; en dan weer terug naar Jebel Ali.
Op deze dienst varen drie schepen met een capaciteit die varieert van 1.11 teu tot 1.440 teu.