Lees Nieuwsblad Transport, week 7

Krant

Deze week in Nieuwsblad Transport: Vlaamse fusiehaven groter in containers dan R’dam, interview over containerverliezen, ILT richt pijlen nu op chauffeurs, val van vrachticoon Luik Airport, Kerry treft zelfde lot als Ceva en Palpina, supermarkten huren dan maar zelf een schip in, Belgische havensector houdt vast aan wet Major, grote uitdagingen transportsector door groei offshore wind, Brenner-infarct door nieuwe grenscontroles, ‘stremming door hoog of laag water op de Rijn is geen tendens’, havens willen eerder informatie over Europees energiebeleid en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 7 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 7

Krant

Deze week in Nieuwsblad Transport: Vlaamse fusiehaven groter in containers dan R’dam, interview over containerverliezen, ILT richt pijlen nu op chauffeurs, val van vrachticoon Luik Airport, Kerry treft zelfde lot als Ceva en Palpina, supermarkten huren dan maar zelf een schip in, Belgische havensector houdt vast aan wet Major, grote uitdagingen transportsector door groei offshore wind, Brenner-infarct door nieuwe grenscontroles, ‘stremming door hoog of laag water op de Rijn is geen tendens’, havens willen eerder informatie over Europees energiebeleid en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen