Na zeven succesvolle jaren aan het roer te hebben gestaan van NT Publishers, dochteronderneming van de DVV Media group in Hamburg, heeft managing director Michel Schuuring zijn taken neergelegd.


‘In het laatste jaar is hard gewerkt aan de verkoop van NT Publishers’, kijkt Schuuring terug. ‘Dit resulteerde in de overname van NT Publishers, uitgever van onder meer Nieuwsblad Transport, door het in Breda gevestigde Promedia, een uitgeverij met een sterke positie in de vervoersmarkt.’

Om de nieuwe eigenaar de ruimte te geven om zijn bedrijven samen te voegen heeft Schuuring in goed overleg besloten zijn functie neer te leggen en de tijd te nemen om zijn ervaringen en ambities in een nieuwe omgeving vorm te geven. ‘Graag wil ik alle relaties van NT Publishers danken voor de goede samenwerking.’

Joan Blaas, directeur/eigenaar van Promedia, dankt Schuuring voor zijn inzet en voor het succesvol uitbouwen van de onderneming.