Wat niet verandert is zijn voorzitterschap bij de mondiale luchtvrachtrorganisatie Tiaca. Dat blijft hij behouden. Polmans had medio vorig jaar al aangekondigd te vertrekken bij Brussels Airport na meer dan tien jaar leiding te hebben gegeven aan de vrachtdivisie.

Hij bouwde in die periode de vrachtrol van de luchthaven in Europa sterk uit en was onder meer verantwoordelijk voor de oprichting van brancheorganisatie Air Cargo Belgium en BRUCloud, dat de vrachtcommunicaties tussen de logistieke dienstverleners op de luchthaven sterk verbeterde.

Bij Nalian wordt Polmans mede verantwoordelijk voor de mondiale expansie van het IT-vrachtnetwerk van zijn nieuwe werkgever via de Nallian Cargo Cloud. De snelle digitale vrachtcommunicatie wordt de komende jaren het strijdtoneel waar luchthavens en sectoren het verschil kunnen maken met de concurrentie, vooral nu steeds meer ladingaanbod uit de e-commerce sector komt.