Dat meldt Dnata in een kort persbericht. De Goeij heeft bijna vijftien jaar gewerkt voor Dnata Cargo op Schiphol en zijn voorganger Aviapartner Cargo. Een reden voor zijn vertrek wordt niet gegeven, maar het afscheid zou in goed overleg zijn geschied, stelt het bedrijf.

Erik de Goeij (tekst loopt door onder foto).

De taken van De Goeij, die vorig jaar nog een nieuw vrachtfiliaal voor Dnata Cargo op Brussels Airport had opgezet, worden tijdelijk waargenomen door Ross Marino, de Europees directeur van de vrachtafhandelaar uit Dubai.

Het vertrek van De Goeij, wordt niet nader toegelicht, maar bronnen op de Schiphol melden dat de algemeen directeur al enige maanden geleden de dagelijkse leiding had overgedragen aan het management. Volgens dezelfde bronnen zal de ex-directeur niet terugkeren in de vrachtafhandeling, maar wel actief blijven in de Nederlandse luchtvaartindustrie.