Ook aan de frequentie van de vluchten verandert niets, deelt de vrachtvervoerder mee. De vier B747-400F’s van dochterbedrijf Martinair zullen Afrika en Zuid-Amerika plus Miami (VS) blijven bedienen vanaf Schiphol. De freighters richten zich daarbij op de bestemmingen voor onder meer het perishable-vervoer op Johannesburg (Zuid-Afrika), Nairobi (Kenia), Cairo (Egypte) en Das-es-Salaam (Tanzania). In Zuid-Amerika worden de vluchten uitgevoerd op onder meer Bogota (Colombia), Quito (Ecuador), Sao Paulo (Brazilië), Buenos-Aires (Argentinië) en Lima (Peru).

Air France Cargo is vanuit de Franse hoofdstad Parijs met de twee resterende B77&F’s grotendeels actief op de Afrikaanse vrachtmarkt. Daarnaast wordt gevlogen op de bestemmingen Mexico-Stad, Guadalajara, Chicago, Houston. De retourvluchten vanuit Chicago naar Parijs maken verder een stop in Glasgow en Dubai.

Ook voor komend zomerseizoen moeten de veranderingen in het aanbod aan bestemmingen van de vrachtdivisie dan ook komen van het uitgebreide netwerk aan passagiersvluchten van de Frans-Nederlandse luchtvaartgroep en haar partners.

Zo komt er een nieuwe dienst (drie keer in de week) vanaf Schiphol naar Fortaleza in Brazilië met een A330-200. Ook wordt het aantal vluchten op New York fors uitgebreid. Vanaf Parijs biedt AFKL Cargo nieuwe bellycapaciteit aan naar Taipei (Taiwan), Nairobi en Seattle (VS).

KLM zal verder in samenwerking met partner Delta Air vanaf Amsterdam directe vluchten aanbieden naar Los Angeles en Orlando. Vanuit Parijs worden directe vluchten gevlogen naar Indianapolis en Los Angeles door de Amerikaanse maatschappij.