Directielid Andy Weber (operations) vertrekt na nauwelijks twee jaar bij de Zwitserse expediteur Panalpina.


‘Persoonlijke redenen’ hebben Weber volgens het expeditiebedrijf doen besluiten om te vertrekken. Weber was onder meer verantwoordelijk voor de reorganisatie van het zwaar verliesgevende afdeling Energy & Project Solutions. Dit logistieke onderdeel werd de afgelopen jaren zwaar getroffen door de kwakkelende offshore sector.

Panalpina spreekt zijn teleurstelling uit over het vertrek van Weber die meer dan dertig jaar ervaring heeft in de internationale expeditiemarkt. Weber, die eind van dit jaar vertrekt, blijft wel als adviseur voor diverse projecten actief voor Panalpina.

De expediteur zal geen vervanger voor Weber gaan zoeken. Zijn positie zal niet meer worden ingevuld, aldus topman Stefan Karlen van Panalpina.