Er waren al enige tijd geruchten in de markt dat de Amerikaanse logistieke dienstverlener uit Atlanta op zoek was naar uitbreiding van de expeditie-activiteiten in Azië nadat het eerder al het Braziliaanse Sonave Logistica had gekocht.

e-commerce

Tigers is een van de nieuwkomers in de Aziatische expeditiemarkt (opgericht in 2011) met hoofdkantoor in Hong Kong. Het bedrijf biedt daarbij vooral geïntegreerde digitale oplossingen aan voor de snelgroeiende e-commerce-markt. Tigers telt 70 vestigingen in tien landen en beschikt over zo’n 935 medewerkers.

Volgens topman Marco Rebuffi van Jas Worldwide wil het bedrijf zijn portfolio aan nieuwe logistieke diensten uitbreiden, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde digitale oplossingen voor verladers.  de verkopende partij Geopost stelt dat JAS de ‘ideale partner voor Tigers is voor de volgende stap’ in een sterk groeiende e-commerce markt. Wat JAS precies heeft betaald voor de acquisitie van Tigers is door de partijen niet bekendgemaakt.