De wederzijdse distributieovereenkomsten in België en Italië worden nu opgezet. Hierdoor kan de Nagel-Group gebruikmaken van het distributienetwerk van de Stef Groep voor haar activiteiten in Italië en België. Volgens Stef Groep kan het bedrijf zijn klanten zo een betere dekking en dienstverlening bieden in Centraal Europa (Duitsland) en Oost- en Noord-Europa.

In totaal neemt Stef vijf vestigingen over, met een gezamenlijke omzet van ongeveer 95 miljoen euro en 200 werknemers. In Nederland gaat het om de locatie in Raalte, die 5.000 vierkante meter groot is.

Levensmiddelen

Nagel-Group is gespecialiseerd in levensmiddelenlogistiek. Het bedrijf is actief in heel Europa en heeft zijn hoofdkantoor in het Duitse Versmold. Er werken ongeveer 13.000 mensen verspreid over 130 locaties. Het bedrijf meldde onlangs een jaaromzet van 2,1 miljard euro.

Stef Groep is naar eigen zeggen Europees marktleider in geconditioneerde logistiek. Stef heeft 19.000 medewerkers in zeven landen. Het bedrijf is genoteerd aan Euronext in Parijs en heeft een jaaromzet van ruim 3 miljard euro.