Multimodaal Online 2020 is het grootste online event ooit gehouden in de Benelux voor de logistieke sector met maar liefst tien uitzendingen en ruim veertig sprekers in één week. Nieuwsblad Transport verzorgt de hele week twee uitzendingen per dag over belangrijke uitdagingen in de logistiek. Het event is kosteloos bij te wonen na registratie.

Sprekers

Naast minister Van Nieuwenhuizen, staan ook op het programma onder meer Robert van der Waal (Vice president Samsung SDS), Allard Castelein (CEO Havenbedrijf Rotterdam) Albert Veenstra (wetenschappelijk directeur TKI Dinalog), Fred Hooft (global logistics manager Swinkels Family Brewers), Walther Ploos van Amstel (professor stadslogistiek Amsterdam University of Applied Sciences), Jolanda Plomp (LTE), Willem Dedden (CEO ZES), Danny Bergakker (Manager Container Traffic bij Elkem) en nog veel meer. Bekijk alle sprekers.

Onderwerpen:

  • Maandag: Keynotes Multimodaal & De sector tijdens en na corona
  • Dinsdag: Verduurzaming transport & Logistiek van de Toekomst
  • Woensdag: Efficiënter Transport & Havens en Terminals
  • Donderdag: Nieuwe Zijderoute & Modal Shift
  • Vrijdag: Nieuwe Regelgeving & Distrivbutiecentrum van de toekomst
  • Bekijk het volledige programma

Ook deelnemen?

Wil je de uitzendingen volgen en interactief deelnemen aan de gesprekken? Registreer je dan nu kosteloos voor dit grootste online logistieke event ooit gehouden in de Benelux via: www.multimodaal.nl/registreren